Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Kom godt i gang med CashParking

Er du klar til, at dine domæner begynder at tjene penge? Vores serie CashParking Kom godt i gang leder dig gennem de vigtige trin til at komme i gang.

1: Tilføj domæner

Føj domæner til din CashParking® -konto, uanset om de er registreret hos GoDaddy eller et andet sted.

2: Tilpas dine CashParking® -domæneindstillinger

Rediger dine CashParking® -indstillinger for at tilpasse de annoncer, der vises, når besøgende går til dine domæner.

3: Konfigurer dine CashParking -betalingsmuligheder

Tilføj eller opret en betalingsmodtagerkonto for at sikre, at du får betaling for din CashParking® -omsætning.

4: Se dine CashParking® -rapporter

Tag et kig på, hvordan dine CashParking® -domæner klarer dig.

5: CashParking® - hvad er det næste?

Tjek nogle af de andre ting, du kan gøre med din CashParking® -konto