Hjemmesideprogram Hjælp

Aktivér genoprettelse af efterladt indkøbsvogn

Aktivér genoprettelse af efterladt indkøbsvogn for igen at motivere kunder, der indtaster deres oplysninger i deres indkøbsvogn, men derefter forlader din butik uden at foretage et køb. E-mails om efterladte indkøbsvogne minder kunder om, at de skal betale for deres valgte produkter, hvilket kan øge din omsætning.

1. Gå til din GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af din hjemmeside eller butik.
  3. Åbn dine efterladte indkøbsvogne på dit dashboard:
    • I Website Builder skal du gå til Butik og vælge Oversigt.
      I Hjemmesider + Markedsføring skal du gå til Butik og derefter Oversigt
    • Rul ned til bunden af siden, og klik på Aktivér genoprettelse af indkøbsvogn.
      genoprettelse af efterladt indkøbsvogn

• I Premium-webshop skal du gå til Salg og vælge Efterladte indkøbsvogne.
      I Premium-webshop skal du gå til Salg og derefter Efterladte indkøbsvogne
  4. Klik på til/fra-knappen for at aktivere Automatiske påmindelser om at gå til kassen.
    Klik på til/fra-knappen for at aktivere
  5. Vælg, hvornår en e-mail om efterladt indkøbsvogn sendes, efter en kunde forlader din butik med produkter efterladt i indkøbsvognen.
    Vælg et tidspunkt at sende e-mailen på