Gen 4 VPS og dedikerede servere Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Aktivér yderligere domæner på en cPanel -konto på min Gen 4 -server

Når du bruger standardindstillingerne til at føje en cPanel -konto til din 4. generations VPS eller dedikerede server via WHM, kan du ikke tilføje yderligere domæner. Det er nemt at ændre denne indstilling, så du kan bruge så mange yderligere domæner, som du vil.

1. Log ind på din GoDaddy-konto. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. På siden Mine produkter skal du klikke på Servere og klikke på Administrer ud for den 4. generations server, som du vil bruge.
  3. Klik på Start WHM.
  4. På den primære WHM-side skal du vælge Kontofunktioner > Rediger en konto, og derefter skal du vælge kontoen på listen og klikke på Rediger. Men hvis du kun har én konto, skal du gå videre til det næste trin.
  5. I afsnittet Ressourcebegrænsninger skal du ud for Yderligere domæner indtaste et tal for at angive mængden af yderligere domæner for denne konto eller vælge Ubegrænset.
  6. Klik på Gem nederst på siden Rediger en konto.