Almindelige spørgsmål om WooCommerce kunde/ordre/kupon CSV -eksport -plugin

Nedenfor kan du finde oplysninger om almindelige sager og problemer, samt hvordan du bedre kan bruge WooCommerce kunde/ordre/kupon CSV Export -plugin.

Påkrævet: WooCommerce kunde/ordre/kupon CSV Export er en premium WooCommerce -udvidelse, der følger med WordPress e -handelshosting eller som et enkeltstående køb.

Vælg et spørgsmål for at se dets svar

Kan jeg eksportere refusioner?

Ja! Dette plugin er kompatibelt med refusion, mens du bruger et af de foruddefinerede formater eller brugerdefinerede formater, hvis følgende felter er tilføjet:

• refunded_total: Det beløb, der refunderes i ordren
  • Item_refunded: Det samlede beløb, der er refunderet for en bestemt vare i ordren

( Tilbage til toppen ).

Der mangler brugere i min kundeeksport. Hvor er de?

Brugere skal placere mindst én ordre, før de bliver betragtet som "kunder" og inkluderet i denne eksport.

( Tilbage til toppen ).

Kan jeg duplikere kolonner i mit tilpassede eksportformat?

Nej, vi fjerner automatisk alle duplikerede kilder, fordi kolonner bruges som nøgler til kolonneoverskrifterne.

( Tilbage til toppen ).

Kan jeg fjerne kolonnen Eksportstatus fra siden Ordrer eller Brugere?

Sikker på! Du kan skjule denne kolonne (og mange andre!) Ved at gå til siderne Skærmindstillinger øverst på disse skærme.
hvordan man deaktiverer kunde-/ordre-/kuponeksportstatus fra siden WooCommerce -ordrer og/eller brugere

( Tilbage til toppen ).

Hvorfor mangler hovednuller (f.eks. I et postnummer) i min Excel -eksport?

Som standard skjuler Excel nul. Dette er mest almindeligt med postnumre som "02111" - Excel skjuler automatisk det første nul og viser "2111". Men nul er inkluderet i eksporten - du kan tvinge Excel til at vise dette ved at formatere kolonnen som "Text".

( Tilbage til toppen ).

Hvorfor vises de fremmede / specialtegn ikke korrekt i Excel?

Vi bliver nødt til at tvinge Excel til at bruge UTF-8-kodning til at gengive disse tegn korrekt ved at tilføje dette kodestykke til dit website-vær sikker på at du ved, hvordan du sikkert føjer brugerdefineret kode til dit website, før du tilføjer dette uddrag:

tilføj_filter ('wc_customer_order_csv_export_enable_bom', '__return_true');

Bemærk: Excel til Mac understøtter ikke UTF-8-tegn, så din eksport viser muligvis ikke accenter eller specialtegn korrekt. Vi anbefaler, at du bruger en anden applikation, såsom:

( Tilbage til toppen ).

Hvordan kan jeg sikre, at Excel ikke viser alle mine data i en kolonne?

Det lyder som om din computer er konfigureret til at bruge en anden skillelinje end standard kommaet. I de fleste tilfælde er den alternative skillelinje et semikolon. Du kan ændre skillelinjer i dit eksportformat.

( Tilbage til toppen ).

Kan jeg adskille produkttilføjelsesprogrammer i XML-filen, så de er nemmere at finde?

Desværre gør den måde, produktet tilføjelsesprogrammer lagres på ordrer på, det næsten umuligt at få alle tilføjelsesprogrammer til en ordre nøjagtigt, så vi understøtter ikke dette for XML-eksport. Vi har dog et kodestykke til rådighed, som skal fungere for de fleste butikker, men vær sikker på at du ved, hvordan du sikkert føjer brugerdefineret kode til dit website og tester dette grundigt!

( Tilbage til toppen ).

Kan jeg ændre tegnkodning eller XML -version? Min hjemmeside bruger specialtegn.

Absolut! Standardindstillingerne skal fungere for de fleste sites, men hvis du har brug for at filtrere tegnkodningen, den uafhængige definition, XML -versionen eller andre formatdefinitioner, kan du gøre det ved hjælp afwc_customer_order_export_suite_format_definition filter. Her er et eksempel på et uddrag, der kommer i gang - vær sikker på at du ved, hvordan du sikkert føjer brugerdefineret kode til dit website, før du installerer dette uddrag!

( Tilbage til toppen ).