Webdesigntjeneste Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Anmod om opdateringer til min hjemmeside

Når du har konfigureret din Marketing Services -plan , kan du begynde at anmode om opdateringer af dit website.

Bemærk: Hvis du ønsker at opdatere dit Websites + Marketing -site, er trinnene lidt anderledes .

1. Gå til Website Design Services og log ind med dit brugernavn og din adgangskode.
  2. Ved siden af din Marketing Services -plan skal du vælge Administrer .
    vælg administrer
  3. Vælg en af opdateringsindstillingerne (du kan tilføje flere ændringer senere):
    • Rediger en side : Rediger, tilføj, fjern eller flyt indhold på sider på dit website
    • Tilføj en side : Tilføj en ny side til sitet
    • Opdater plugins : Få hjælp til ødelagte eller forældede plugins
    • Website -fejl: Rapporter en fejl på sitet
  4. Udfyld siden med din anmodning, og vælg derefter Udført . Her er f.eks. Den side, der skal fuldføres, hvis du har valgt Rediger en side .
    tilføj dine opdateringsoplysninger til siden

Hvis du vedhæfter et billede eller video, er der krav til filnavn og format:

• Filnavne kan ikke indeholde nogen af disse tegn: ^%& $,@#
    • Billeder skal have formatet .png eller .jpg/.jpeg.
    • Logoer skal være i formatet .png, .jpg/.jpeg, .pdf eller .eps.
    • Videoer skal være i .mp4 -format. Hvis du ikke kan konvertere til en .mp4, anbefaler vi, at du uploader din video til YouTube og sender os linket - ellers kan dit site ydeevne blive dårligere.

5. Hvis du har en anden opdatering, skal du vælge Var der andre ændringer, du havde brug for at foretage i dag? og vælg derefter en anden opdateringsmulighed. Når du har anmodet om alle de opdateringer, du vil have, skal du vælge Send anmodning .
  6. For at bekræfte din handling skal du vælge Send anmodning en gang til. En bekræftelsesmeddelelse giver dig besked om, at vi har modtaget opdateringerne, og at teamet kommer i gang. Du modtager en e -mail, når din opdatering er færdig.
  7. Bemærk: Hvis du vil have flere opdateringer efter at have sendt denne anmodning, skal du vente, indtil du modtager en e -mail fra os, der fortæller dig, at vi er færdige. Du kan derefter gå tilbage til dit dashboard til anmodninger om hjemmeside og foretage en ny anmodning.