SSL-certifikater Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Anmod om personlige oplysninger, der er blevet indsamlet i forbindelse med mit SSL-certifikat

Bemærk: Oplysningerne i denne artikel gælder kun for borgere i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) til støtte for persondataforordningen (GDPR). Denne artikel gælder ikke, hvis du bor uden for EØS.

Du kan anmode om en kopi af de data, der indsamles ved udstedelse af dit SSL-certifikat.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Vælg Administrer alle ud for SSL -certifikater .
  3. Vælg Hjælp > Indsend anmodning om data .
  4. Vælg Anmod om data .
  5. En bekræftelsesskærm vises, og dine personlige oplysninger vil blive sendt til den registrerede e -mailadresse inden for 72 timer.