SSL-certifikater Hjælp

Anmod om personlige oplysninger, der er blevet indsamlet i forbindelse med mit SSL-certifikat

Bemærk: Oplysningerne i denne artikel gælder kun for borgere i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) til støtte for persondataforordningen (GDPR). Denne artikel gælder ikke, hvis du bor uden for EØS.

Du kan anmode om en kopi af de data, der indsamles ved udstedelse af dit SSL-certifikat.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn SSL-manager.
  2. Klik på Hjælp, og derefter på Indsend anmodning om data.
    Indsend anmodning
  3. Klik på Anmod om data.
    Anmod om data
  4. Der vises en bekræftelsesskærm, og dine personlige oplysninger sendes til den registrerede e-mailadresse inden for 72 timer