Annuller en domænekontooverførsel

Hvis du skifter mening, kan du annullere en domænekontooverførsel og beholde domænet på din nuværende konto. Annullering af kontooverførslen annullerer ikke domænet, og kontaktoplysningerne for domænet ændres heller ikke.

1. Log på din side for GoDaddy -overførsler. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Sørg for, at du har knappen Overførsler ud valgt og er på fanen Anmodning sendt .
    skærmbillede af flere valgte domæner
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for de domæneoverførsler, du vil annullere. Eller vælg afkrydsningsfeltet ud for Domæne , og vælg derefter Vælg alle .
    skærmbillede af flere valgte domæner
  4. Vælg Annuller overførsel .
  5. I det nye vindue skal du vælge Annuller overførsel igen for at bekræfte annulleringen.

Vi annullerer kontooverførslen med det samme, men det kan tage op til 15 minutter, før din konto viser ændringerne.