Gå videre til hovedindhold

GoDaddy Studio Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Annuller mit GoDaddy Studio PRO -abonnement

Du kan når som helst opsige dit GoDaddy Studio PRO- eller Teams -abonnement. Når din faktureringsperiode slutter, vil du gå tilbage til at have en gratis GoDaddy Studio -konto.

Bemærk: Hvis du kun sletter GoDaddy Studio -appen, annulleres dit abonnement ikke - du bliver stadig debiteret. 

For at opsige dit GoDaddy Studio PRO -abonnement skal du følge trinene for din platform.


Fra Apple Indstillinger -app:

  1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på dit Apple -id.
  3. Vælg Abonnementer .
  4. Find GoDaddy Studio, og vælg den.
  5. Nederst på skærmen skal du vælge Annuller abonnement .

Fra GoDaddy Studio -appen:

  1. Log på din GoDaddy Studio -app.
  2. Nederst på skærmen skal du vælge Projekter .
  3. Vælg øverst til højreIndstillinger iOS Ikonet Indstillinger .
  4. Vælg Administrer abonnement .
  5. Rul ned og tryk på Annuller abonnement .


Fra Google Play Butik:

  1. Åbn appen Google Play Butik.
  2. Vælg dit profilbillede øverst til højre.
  3. Vælg Betalinger og abonnementer .
  4. Vælg Abonnementer .
  5. Vælg GoDaddy Studio .
  6. Nederst på siden skal du vælge Annuller abonnement og derefter bekræfte dit annullering.

Fra GoDaddy Studio -appen:

  1. Log på din GoDaddy Studio -app.
  2. Vælg øverst til højreIndstillinger Android Ikonet Indstillinger .
  3. Under Administrer skal du vælge Mit abonnement .
  4. Rul ned og vælg Annuller abonnement .


Du kan opsige dit webabonnement på GoDaddy Studio på din GoDaddy -konto.

  1. Log på din GoDaddy -konto .
  2. Vælg skærmknappen øverst til højre på skærmenIndstillinger Android Profilikon .
  3. Vælg Fornyelser og fakturering i den viste menu.
  4. Markér afkrydsningsfeltet til venstre for det produkt, du vil annullere.
  5. Øverst på siden skal du vælge Annuller fornyelse .
  6. Bekræft annulleringen ved at vælge Annuller fornyelse igen.

Når du har opsagt dit abonnement, har du stadig adgang til det i den tid, du allerede har betalt for.

Flere oplysninger