Godkend en flytning fra GoDaddy

Flytning af domæner fra din GoDaddy-konto til en anden registrator kan tage 5-7 dage at gennemføre. Men du kan muligvis gennemføre flytningen af dit domæne hurtigere ved at godkende den manuelt. Vi godkender automatisk din flytning inden for syv dage efter flytningens start, medmindre du annullerer flytningen.

1. Log på din GoDaddy-side med overførsler. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg Udgående overførsler, og vælg derefter fanen I gang. Søg efter et bestemt domæne ved hjælp af søgefeltet over din liste med domæner.
    vælg knappen udgående overførsler
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for de flytninger af domæner, du godkender. Eller markér afkrydsningsfeltet ud for Domæne, og vælg derefter Vælg alle.
  4. Vælg Godkend overførsel for at godkende flytningen af dit domæne fra din GoDaddy-konto.
    vælg godkend overførsel

Du får vist en bekræftelse af, at dine ændringer er accepteret. Din flytning fra GoDaddy vil være gennemført inden for 15 til 30 minutter, afhængigt af din nye registrator.