Sikkerhedskopiér mit WordPress -site ved hjælp af UpdraftPlus -plugin

Bemærk: Websites, der hostes på Administreret WordPress -konti, har automatiserede og manuelle muligheder for sikkerhedskopiering integreret i hostingopsætningen. Så hvis du har en WordPress -hostingplan, er der ingen grund til at følge trinnene nedenfor. Du kan sikkerhedskopiere og gendanne dit site direkte fra din Administreret WordPress -hostingkonto .

Hvis du har lavet en sikkerhedskopi af dit WordPress -site for nylig, kan du gemme dine data, hvis der går noget galt. Generelt kræver oprettelse af en sikkerhedskopi af hjemmesiden noget manuelt arbejde og teknisk viden, men for WordPress kan du bruge det gratis UpdraftPlus WordPress Backup -plugin til at oprette en kopi af dit site med blot et par klik.

1. Log på WordPress.
  2. I menuen til venstre skal du vælge Plugins > Tilføj ny .
  3. Søg efter "UpdraftPlus WordPress Backup".
  4. Vælg Installer nu .
  5. Vælg Aktivér .
  6. I menuen til venstre skal du vælge Indstillinger > UpdraftPlus-sikkerhedskopier .
  7. På fanen Sikkerhedskopiér/Gendan skal du vælge Sikkerhedskopier nu .
  8. I pop op-vinduet skal du lade standardindstillingerne være, som de er, og vælge Sikkerhedskopier nu . Den nødvendige tid til sikkerhedskopiering afhænger af dit websites størrelse og serverens hastighed.

Bemærk: Plugin UpdraftPlus Backups tilbyder mange ekstra muligheder, herunder automatiserede sikkerhedskopier. For at planlægge automatiserede sikkerhedskopier skal du vælge Indstillinger > UpdraftPlus-sikkerhedskopier i menuen til venstre og derefter fanen Indstillinger . Hvis du vil udforske dette plugin yderligere, kan du besøge plugins side på WordPress.org .

Relaterede trin:

• Når sikkerhedskopieringen er udført, har du mulighed for at downloade eller gendanne sitet direkte fra dit WordPress -admin -dashboard fra fanen Sikkerhedskopiér/Gendan .
  • Hvis du ikke kan få adgang til dit WordPress admin-dashboard, kan du få adgang til dine sikkerhedskopier på hjemmesidens server i mappen /wp-content /updraft.