Hjemmesideprogram Hjælp

Bloker tid i Onlineaftaler

Bloker bestemte datoer eller klokkeslæt i din kalender, så folk ikke kan reservere dem.

Påkrævet: Først skal du synkronisere aftaler med din personlige kalender, før du kan blokere klokkeslæt.
  1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af det website, som du vil ændre.
  3. Vælg Aftaler > Kalender i menuen.
    aftalekalender
  4. Vælg menuknappen til venstre, og vælg Dag.
    aftaledag
  5. Vælg den dag, du vil redigere, og klik på Bloker klokkeslæt.
    aftaleblokeringstid
  6. Vælg det start- og sluttidspunkt, du vil blokere på den pågældende dag, og klik på Gem.