SSL-certifikater Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

CAA (Record Authority Authorization) -fejl

Når du anmoder om et SSL -certifikat fra GoDaddy , kontrollerer vi dit domænes DNS for en CAA -record (Certificate Authority Authorization) før certifikatet udstedes. Nogle gange, når denne CAA -kontrol finder sted, fejler den, selv når der ikke er nogen CAA -fortegnelse på plads. Når vi får en fejl, kan vi ikke se, om vi kan udstede et certifikat for det berørte domæne, da der kan være CAA -fortegnelser, som forbyder udstedelse, men som ikke er synlige på grund af fejlen.

Viste fejlLøsning
Der findes en DNS CAA -post for domænerne coolexample.com, som forbyder udstedelse af dette certifikat.Kontakt din DNS -udbyder for at få fjernet CAA -fortegnelsen. Når dette er væk, skal du anmode om certifikatet igen.
SERVFILDette skyldes typisk et afbrydelse med din autoritative navneserver. Lad din DNS -udbyder tjekke for at sikre, at du har konfigureret en SOA (start af autoritetsregistrering) på hver af dine navneservere. Når dette er løst, skal du anmode om certifikatet igen.