Administreret WordPress Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

CDN -billedindeksering og Yoast SEO

For at sikre, at billeder indekseres korrekt af Google Search Console, når du bruger Yoast SEO -plugin og en CDN, skal du tilføje et lille kodestykke øverst i filen funktioner.php. Denne kode gør det muligt for Yoast SEO at generere sitemap til din WordPress -hjemmeside korrekt.

1. Ændr filen funktioner.php ved at tilføje dette kodestykke til toppen af filen og erstatte example.com i begge URL -adresser med din egen.
    funktion wpseo_cdn_filter ($ uri) {return str_replace (' https://www.example.com ', ' https://secureservercdn.net/example.com/ ', $ uri); } tilføj_filter ('wpseo_xml_sitemap_img_src', 'wpseo_cdn_filter');
  2. Gem ændringerne.
  3. Gå til Yoast SEO -sitemapindstillingerne, og gendan sitemap.

Sitemap vil nu bruge CDN -URL'en til at henvise til billederne. Efter denne ændring kan det tage flere dage for billederne at indeksere igen i din Google Search Console.