Skift API -legitimationsoplysninger for WooCommerce Stripe -plugin'et

I denne artikel viser vi dig, hvordan du ændrer API -legitimationsoplysningerne for WooCommerce Stripe -plugin'et. Bemærk, at denne proces oftest udføres enten som et fejlfindingstrin eller som en sikkerhedsforanstaltning.

Bemærk: Før du begynder, skal du sørge for at læse denne vejledning om, hvordan du kan oprette et nyt sæt API -nøgler til brug fra dit Stripe -dashboard.

For at ændre API -legitimationsoplysningerne til WooCommerce Stripe -plugin:

1. Log på din GoDaddy -konto, og åbn dit produkt. ( Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt? )
  2. Naviger til siden WooCommerce > Indstillinger > Betalinger .
  3. Vælg den betalingsmetode, du har aktiveret. Denne guide vil fokusere på metoden Stripe - Credit Card (Stripe) .
  4. På den næste side skal du vælge fanen Indstillinger .
  5. Du skal muligvis rulle lidt ned for at finde knappen Rediger kontonøgler .
    Fremhæver, hvor Rediger konto -tasterne er placeret i brugergrænsefladen
  6. Du ser Live -udgivelig nøgle , Live hemmelig nøgle og Webhook hemmelighed . I dette tilfælde behøver du kun ændre nøglen og hemmeligheden .
  7. Dobbelttjek, at de nye legitimationsoplysninger er korrekte. Dette er et meget vigtigt trin, da forkerte API -legitimationsoplysninger kan forårsage fejl for dine kunder og ikke tillade, at de køber dine produkter.
  8. Vælg knappen Gem live nøgler .
  9. (Valgfrit) Prøv at placere en live ordre for at sikre, at ændringen fungerer som forventet.