Hjemmesideprogram Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Rediger mine virksomhedsoplysninger

Når du tilmelder dig onlinebutikken, bruger den dine indstillinger til automatisk at udfylde de fleste af dine virksomhedsoplysninger. Nogle gange er du måske nødt til at finjustere indstillingerne: din virksomhed kan være i Storbritannien, men du sælger primært produkter i USA.

1. Gå til din GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder eller Online Marketing, og vælg Administrer ved siden af din hjemmeside eller butik.
  3. Fra dit Dashboard skal du åbne dine virksomhedsoplysninger:
    • I Website Builder gå til Indstillinger og under Store vælge Generelt.
    • I Premium -webshop skal du gå til Indstillinger > Virksomhedsoplysninger .
  4. Under fanen Generelt blev de fleste af dine grundlæggende virksomhedsoplysninger udfyldt automatisk, da du oprettede din butik. Du kan dog ændre disse felter efter behov:
    • Land/region: Brug menuen til at vælge et andet land.
      • Vær opmærksom på, at dit valg kan påvirke din tilgængelige betalingsmetode (f.eks. BETALINGER, Stripe eller PayPal), da ikke alle metoder understøttes over hele verden.
      • For Website Builder er Marketplaces også begrænset til nogle lande såsom USA, Canada, Storbritannien og Australien.
    • Valuta: Som standard er valutaen parret med dit valg af land/region . F.eks. Australsk dollar (AUD), britisk punkt (GBP), euro (EUR). Hvis du ændrer valuta, kan det tage flere minutter, før ændringen finder anvendelse i hele din butik.
    • Bemærk til Premium -webshop: Hvis du ændrer valuta, når du begynder at sælge produkter, nulstilles dashboardets sektioner for øjebliksbillede og ugentlig opdeling til nul ( flere oplysninger ).

• Målesystem: Skift om nødvendigt mellem det amerikanske/kejserlige og det metriske system. Den målenhed, du vælger, bruges til at bestemme forsendelsesgebyrer, hvis du konfigurerer en vægtbaseret forsendelsesmetode.
    • Datoformat: Vælg mellem tre formater, så de passer til det sted, hvor du sælger produkter. Dette datoformat vises i dine ordrebekræftelses -e -mails og fakturaer.
  5. Vælg Gem for at anvende dine ændringer.
  6. Bemærk til Website Builder -webshop: Du skal muligvis også opdatere din leveringsadresse. Fra dashboardet skal du vælge Indstillinger og under Butik vælge Fragt . Vælg derefter Skift placering .