Kontoadministration Hjælp

Ændring af din betalingsmetode til abonnement

Du kan ændre betalingsmetoden for dine abonnementer eller produkter ved f.eks. at skifte fra et betalingskort til et andet. Processen er den samme, uanset om du fornyer dit produkt automatisk eller manuelt.

1. Gå til din GoDaddy-side for Fornyelse og afregning. Du bliver måske bedt om at logge på.
  2. På listen Abonnementer skal du vælge de produkter, der betales med den metode, du vil ændre. Beskrivelsen af hvert produkt indeholder de sidste fire cifre i kort- eller kontonummeret, som er knyttet til den aktuelle betalingsmetode.
    Abonnementsdato med fornyelsesdato og betalingsoplysninger
  3. Vælg Opdater betaling.
  4. Du vil se en lister over tilgængelige betalingsmetoder. Vælg den betalingsmetode, du vil bruge.
    • Hvis du vil tilføje en ny betalingsmetode, skal du vælge Ny betalingsmetode og tilføje betalingsoplysninger. Når du er klar, skal du vælge Gem for at tilføje den nye betalingsmetode til listen.
  5. Vælg Opdater betalingsmetode for at tilføje den nye betalingsmetode, du har valgt.