GoDaddy Studio Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Rediger rækkefølgen af mine sider i GoDaddy Studio

Når du har oprettet et par sider i dit projekt, kan du ændre den rækkefølge, som de vises i. Sådan gør du:

1. Log på din GoDaddy Studio -app.
  2. Nederst på skærmen skal du vælge Projekter og derefter vælge det projekt, du vil arbejde på.
  3. Øverst på skærmen skal du trykke påSider sider -ikon. Rul vandret for at se alle sider.
  4. Tryk og hold på den side, du vil flytte.
  5. Træk siden til den nye placering.
  6. I øverste højre hjørne skal du trykke på fluebenet for at bekræfte dine ændringer.
  7. Tilføj sider