GoDaddy Studio Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Rediger rækkefølgen af mine sider i GoDaddy Studio

Når du har oprettet et par sider i dit projekt, kan du ændre den rækkefølge, som de vises i. Sådan gør du:

1. Log på din GoDaddy Studio -app.
  2. Nederst på skærmen trykker du på Projekter , og vælger derefter det projekt, du vil arbejde på.
  3. Øverst på skærmen skal du trykke påSider Sider . Rul vandret for at se alle sider.
  4. Tryk og hold på den side, du vil flytte.
  5. Træk siden til den nye placering.
  6. I øverste højre hjørne skal du trykke påTryk på fluebenet for at anvende ændringer flueben for at bekræfte dine ændringer.
  7. Tilføj sider

1. Log på din GoDaddy Studio -konto .
  2. Vælg det projekt, du vil arbejde på.
  3. I menuen til venstre skal du vælge ikonet Sider .
  4. Venstreklik og hold den side, du vil flytte.
  5. Træk siden til den nye placering.