Skift brugernavn på min Microsoft 365 -e -mailkonto

Du kan ændre brugernavnet til din Microsoft 365 -konto. Når du har ændret dit brugernavn, oprettes det automatisk et alias (eller et videresendelse) af det tidligere brugernavn, så du ikke går glip af e -mails sendt til den gamle e -mailadresse.

1. Log på dit E-mail og Office-dashboard (brug GoDaddy-brugernavn og -adgangskode).
  2. Vælg Administrer ved siden af den e -mailadresse, du vil opdatere.
  3. Under Kontooplysninger skal du vælge Rediger .
  4. Indtast dit nye brugernavn i feltet Brugernavn .
  5. Vælg Gem.