Skift din WordPress-adgangskode med WP-CLI

Hvis du installerede WP-CLI på din server til at administrere dit WordPress-site, kan du følge disse trin for at opdatere din adgangskode. Hvis du ikke har konfigureret WP-CLI, skal du gøre det, før du bruger disse trin.

1. Du bør altid sikkerhedskopiere dit site, før du udfører nogen ændringer.
  2. Opret forbindelse til din server eller delte hostingkonto med SSH
  3. Skift til rodmappen for dit WordPress -site.
  4. Brug følgende kommando til at se en liste over brugere til dit WordPress -site. Notér ID -nummeret for den bruger, du vil opdatere.
    $ wp -brugerliste
  5. Brug følgende kommando til at opdatere adgangskoden til den bruger.
    $ wp brugeropdaterings -id --user_pass = adgangskode
    • id er det nummer, du fandt i trin 4
    • adgangskode er din nye adgangskode

Du kan nu logge ind med din nye adgangskode