Gå videre til hovedindhold
Ring til os
Telefonnumre og åbningstider
Hjælpecenter

Udforsk vores ressourcer for onlinehjælp

Hjælp

Kontoadministration Hjælp

Luk min konto

Hvis du lukker din GoDaddy-konto, vil alle tilknyttede oplysninger blive slettet.


Advarsel: Lukning af konti kan ikke tilbageføres. Så snart vi har slettet dine oplysninger og information, kan de på ingen måde hentes igen.
  1. Du skal slette alle produkter knyttet til din konto, inden du lukker din konto. Vent mindst 24 timer, inden du går videre til næste trin.
  2. Når der er gået mere end 24 timer, skal du gå til din GoDaddy-side med Kontaktpræferencer . Du bliver måske bedt om at logge på.
  3. Under Konto vælger du Rediger.
    vælg rediger
  4. Ved siden af Jeg forstår, at denne handling ikke kan fortrydes skal du markere afkrydsningsfeltet.
    markér afkrydsningsfeltet
    • På dette tidspunkt vil vi påminde dig om at slette alle produkter på din konto, hvis du ikke allerede har gjort det. Derefter skal du vente mindst 24 timer, inden du fortsætter med at lukke din konto.
    Advarsel: Du kan ikke anmode om refusioner, når først du har lukket din konto. Hvis du har ret til en refusion, skal du kontakte vores GoDaddy-guider for at bede om en refusion, inden du lukker din konto. Når din konto er lukket, slettes dine kontodata, og du er ikke længere berettiget til en refusion, hvilket ellers ville være tilfældet i henhold til vores Refusionspolitik .
  5. Vælg Luk konto. Du vil få vist en meddelelse, der bekræfter, at din konto er blevet lukket.

Bemærk! I den udstrækning det er nødvendigt, baseret på legitime formål, for at opfylde vores selskabsforpligtelser, såsom tiltag, der er nødvendige med henblik på registrering og andre legale formål, kan visse data blive gemt ifølge vores politikker for dokumentopbevaring.

Flere oplysninger