Kontoadministration Hjælp

Luk min konto

Følg disse trin for at annullere din GoDaddy-konto og slette alle tilknyttede oplysninger fuldstændigt og permanent.

Kun internt indhold: Annullerede konti vises ikke længere i CRM. Kunder, som vil genoprette deres domæner fra annullerede konti, skal gå til www.changeupdate.com for mulige genoprettelsesmuligheder.

Advarsel: Lukning af konti kan ikke tilbageføres. Så snart vi har slettet dine oplysninger og information, kan de på ingen måde hentes igen.
  1. For at lukke din konto skal du først slette alle produkter, der vedrører kontoen, og vente mindst 24 timer, inden du fortsætter med disse trin.
  2. Når det er mere end 24 timer siden at alle produkter blev slettet, skal du gå til siden GoDaddy Kontaktpræferencer. Du bliver måske bedt om at logge på din konto.
  3. Under Konto vælger du Rediger.
    klik på rediger for at lukke min konto
  4. Under Bekræft skal du vælge Jeg forstår, at denne handling ikke kan fortrydes.

Hvis du ikke allerede har slettet alle produkter, der vedrører kontoen, minder vi dig om at gøre det, inden du kan fortsætte, og så skal du vente mindst 24 timer, før du kan lukke denne konto.

Advarsel: Du kan ikke få nogen refusion, når du har lukket din konto. Hvis du har ret til en refusion, skal du kontakte vores supportafdeling direkte for at bede om en refusion, inden du lukker din konto. Når din konto er lukket, slettes dine kontodata, og du er ikke længere berettiget til en refusion, hvilket ellers ville være tilfældet i henhold til vores Refusionspolitik .
  5. Vælg Luk konto. Når vi er færdige, vises en meddelelse.

Bemærk! I den udstrækning det er nødvendigt, baseret på legitime formål, for at opfylde vores selskabsforpligtelser, såsom tiltag, der er nødvendige med henblik på registrering og andre legale formål, kan visse data blive gemt ifølge vores politikker for dokumentopbevaring.