Tilpas udseendet af Outlook på internettet

Der er flere funktioner, som du kan justere for at ændre udseendet af Outlook på internettet, så din e -mail fungerer bedst for dig. Hvis du f.eks. Er vant til Workspace Email, vil Outlook på internettet få en lignende visuel oplevelse, hvis du foretager alle disse ændringer.

Vælg en funktion for at gå til afsnittet:

Indbakke med fokus

Microsoft sorterer e -mail, som det afgør, er vigtigt i din Fokuserede indbakke, mens resten går til Anden indbakke. Du kan skifte mellem indbakker ved at gå til hver fane. Hvis du foretrækker at have ny e -mail til en enkelt indbakke, kan du kombinere disse to faner i en ved at deaktivere Fokusindbakke.

1. Log på Outlook på internettet. Brug din Microsoft 365adresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. Vælg øverst til højreGear -knap til indstillinger Indstillinger .
  3. Slå til / fra -knappen ud for Fokuseret indbakke .
    Indstillingen for fokuseret indbakke er slået fra

E -mail, der tidligere var sorteret i fanen Andet, vises nu i din enkelte indbakke. Enhver uønsket e -mail fortsætter med at gå til din mappe med uønsket e -mail.

Gå til øverst på siden

Skærmtæthed

Skærmtæthed justerer afstanden omkring meddelelser i din indbakke. Hvis du ændrer denne indstilling, kan du se flere meddelelser på skærmen på én gang. Som standard er din e -mail indstillet til Fuld, hvilket viser det mindste antal meddelelser, men hvis du ændrer til Medium eller Compact, vises der flere meddelelser.

1. Log på Outlook på internettet. Brug din Microsoft 365adresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. Vælg øverst til højreGear -knap til indstillinger Indstillinger .
  3. Under Skærmtæthed skal du vælge din foretrukne indstilling:
    • Fuld : Se afsenderbilleder, forhåndsvisninger af vedhæftninger og tekst til forhåndsvisning af meddelelse. Denne indstilling er som standard indstillet.
    • Medium : Vis tekst til forhåndsvisning af meddelelse med en vis afstand mellem meddelelser.
    • Kompakt : Se tekst på forhåndsvisning af meddelelser med minimal afstand mellem meddelelser. Denne indstilling er tættest på Workspace Email.
      Kompakt skærmtæthed
Gå til øverst på siden

Samtalevisning

Samtalevisning (også kendt som meddelelsestrådning) kombinerer alle relaterede meddelelser fra en enkelt samtale i én linje i din indbakke. Når den er slået til, ser du en pil til venstre for emnelinjen, som udvider de trådede meddelelser. Du kan også se hele samtalen, inklusive svar, i læsningsruden (hvis den er aktiveret) med de nyeste meddelelser øverst. Hvis samtalevisning slås fra, vises hvert svar som et nyt element i indbakken, snarere end kombineret med den tidligere samtale.

1. Log på Outlook på internettet. Brug din Microsoft 365adresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. Vælg øverst til højreGear -knap til indstillinger Indstillinger .
  3. Under samtalevisning skal du vælge din foretrukne indstilling:
    • Nyeste øverst : Alle udvidede meddelelser vises i læsningsruden fra nyeste til ældste. Denne indstilling er som standard indstillet.
    • Nyeste nederst : Alle udvidede meddelelser vises i læsepanelet fra ældste til nyeste.
    • Fra : Meddelelser grupperes ikke og vises i deres egen linje. Denne indstilling er tættest på Workspace Email.
      Samtalevisning med Fra valgt
Gå til øverst på siden

Læserude

Når du vælger en meddelelse i din indbakke, åbnes meddelelsen i læsningsruden til højre for din liste over meddelelser. Når du skjuler læsepanelet, er der mere plads til at vise dine meddelelser, herunder flere oplysninger om forhåndsvisning på listen.

1. Log på Outlook på internettet. Brug din Microsoft 365adresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. Vælg øverst til højreGear -knap til indstillinger Indstillinger .
  3. Under læsningsruden skal du vælge din foretrukne indstilling:
    • Vis til højre : Eksempelvisningen vises til højre for meddelelsen. Denne indstilling er som standard indstillet.
    • Vis nederst : Eksempelvisningen vises under meddelelseslisten.
    • Skjul : Du kan ikke se en forhåndsvisning. Denne indstilling er tættest på Workspace Email.
      Læserude med Skjul valgt
Gå til øverst på siden

Tekst til forhåndsvisning af meddelelse

Du kan reducere teksten på forhåndsvisning af meddelelsen, som viser afsender, emne og en del af den første linje fra meddelelsen. Når du skjuler teksten på forhåndsvisning af meddelelse, forhindres det, at den første tekstlinje vises på listen, så du skal åbne meddelelsen for at se dens indhold.

1. Log på Outlook på internettet. Brug din Microsoft 365adresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. Vælg øverst til højreGear -knap til indstillinger Indstillinger > Vis alle Outlook -indstillinger .
  3. Vælg Mail > Layout .
    Maillayout
  4. Under Skjul tekst til meddelelseseksempel skal du vælge Skjul eksempeltekst.
    Tekst til forhåndsvisning af meddelelse med Skjul valgt .
  5. Vælg Gem.
Gå til øverst på siden