Få mest muligt ud af Microsoft 365

Tillykke! Du er flyttet fra Workspace Email til Microsoft 365, hvilket giver dig de nyeste professionelle e -mailfunktioner. Her er nogle ressourcer, der kan hjælpe dig med din nye e -mailkonto.

Nu hvor du er flyttet til Microsoft 365, kan du ændre, hvordan du får adgang til din e -mailkonto og dens indstillinger.

• E-mail-adgangskode : Hvis din adgangskode blev gemt i dine browserindstillinger, vises den muligvis ikke på Microsoft 365-logonsiden. Skift din adgangskode for at logge på din e -mail.
  • Opdater til Exchange : Skift dine kontoindstillinger fra POP eller IMAP til Microsoft Exchange. Med Exchange er dine data (mail, kontakter og kalendere) tilgængelige på alle dine enheder og kan gendannes fra serveren.

Din nye webmail, Outlook på internettet , kan konfigureres, så din e -mailoplevelse ligner Workspace Email.

• Brugerdefinerede indstillinger : Rediger udseendet af Outlook på internettet, herunder indbakken og læseruden.
  • Signaturer : Opret nye signaturer med dit firmanavn og logo i e & Office -dashboard.
  • Skabeloner : Tilføj e -mailskabeloner i Outlook på internettet for at spare tid på at skrive ofte brugte meddelelser.
  • Regler for indbakke : Brug regler for indbakke til at administrere indgående beskeder, f.eks. Til at flytte dem til en specifik mappe eller tildele et niveau af betydning.
  • Bloker/tillad lister : Bloker afsendere eller identificer dem som sikre, så deres meddelelser ikke markeres som uønsket.
  • Catch-all e-mail: For at beskytte din konto understøtter Microsoft 365 ikke catch-all e-mail. Læs mere om fang-alle-alternativer .

Med Microsoft 365 administrerer du din e -mail via E & Office -dashboard , svarende til hvordan du brugte Workspace Control Center. Du får også adgang til nye funktioner for yderligere at tilpasse din e -mail.

• Visningsnavn : Skift det navn, modtagere skal se, hvornår de modtager dine e -mails.
  • Alias : Opret en ekstra e -mailadresse, der omdirigerer e -mail til en enkelt indbakke.
  • Videresendelse : Videresend din Microsoft 365 -e -mail til en anden e -mailkonto som f.eks. Gmail. Eller videresend din anden e -mailkonto til din Microsoft 365 -e -mail.
  • Distributionsgruppe : Forbedre samarbejdet med en distributionsgruppe, så du kan e -maile flere brugere med én adresse.
  • Delt postkasse : Opret en delt postkasse, så flere personer kan læse og svare på meddelelser med den samme e -mailadresse.