Deaktiver sekundær DNS

Deaktiver sekundær DNS for et domænenavn når som helst. Hvis du bruger GoDaddy -navneservere som sekundære navneservere, flytter vi dit domæne til standard Premium DNS -navneservere. Deaktivering af sekundær DNS fjerner det ekstra sæt navneservere, der i øjeblikket fungerer som en backup for din DNS -zonefil .

1. Log på din GoDaddy-domæneportefølje. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg et individuelt domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger .
    vælg et enkelt domæne
  3. Vælg DNS , og vælg derefter Sekundær DNS .
    vælg sekundære dns
  4. Under Fra aktiveret skal du vælge Fra .
  5. Vælg Anvend for at gemme dine ændringer.

De fleste DNS -opdateringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.

Relateret trin

• Leder du efter ekstra DNS -sikkerhed? Aktivér DNSSEC nu, hvor du har deaktiveret sekundær DNS.