Deaktiver sekundær DNS

Deaktiver sekundær DNS for et domænenavn når som helst. Hvis du bruger GoDaddy -navneservere som sekundære navneservere, flytter vi dit domæne til standard Premium DNS -navneservere. Deaktivering af sekundær DNS fjerner det ekstra sæt navneservere, der i øjeblikket fungerer som en backup for din DNS -zonefil .

1. Log på dit GoDaddy domænekontrolcenter . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger .
    vælg domæne
  3. Vælg Administrer DNS for at få adgang til din zonefil.
  4. Vælg Sekundær DNS framere menuikon Mere menu.
    vælg sekundære dns
  5. Vælg Fra under Aktiveret for at slå Sekundær DNS fra og fra.
  6. Vælg Anvend for at gemme dine ændringer.

De fleste DNS -opdateringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.

Relateret trin

• Leder du efter ekstra DNS -sikkerhed? Aktivér DNSSEC nu, hvor du har deaktiveret sekundær DNS.