Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Deaktiver sekundær DNS

Deaktiver sekundær DNS for et domænenavn når som helst. Hvis du bruger GoDaddy -navneservere som sekundære navneservere, flytter vi dit domæne til standard Premium DNS -navneservere.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domænenavn fra listen for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Under Yderligere indstillinger skal du vælge Administrer DNS.
  4. Under Avancerede funktioner skal du vælge Sekundær DNS .
  5. Under Fra aktiveret skal du vælge Fra .
  6. Vælg Anvend for at gemme dine ændringer.

Det kan tage 24 - 48 timer, før alle DNS -ændringer opdateres på tværs af globale netværk.

Relateret trin

Flere oplysninger

• Er du klar til at lave dit eget website? Tag et kig på funktionerne i vores gør-det-selv Website Builder.