Gå videre til hovedindhold
Ring til os
Telefonnumre og åbningstider
Hjælpecenter

Udforsk vores ressourcer for onlinehjælp

Hjælp

GoDaddy Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Deaktiver kommentarer i WordPress

Du kan deaktivere kommentarer for hele dit WordPress -site. Hvis du ikke har planer om at få brugere til at kommentere dine indlæg og sider, er dette en effektiv måde at forhindre spam i.

  1. Log ind på WordPress
  2. Gå til Indstillinger > Diskussion
  3. Find afsnittet Standardindstillinger for artikel
  4. Fjern markeringen i feltet ud for linjen, der siger " Tillad, at folk skriver kommentarer på nye artikler"
  5. Rul ned til bunden af siden, og klik på Gem ændringer .

Flere oplysninger