Deaktivér kommentarer på gamle opslag og sider i WordPress

Du kan forhindre besøgende i at efterlade kommentarer på gamle WordPress-opslag og -sider for at reducere kommentarspam.

1. Log på WordPress.
  2. I menuen til venstre vælger du Indstillinger > Debat.
  3. I afsnittet Andre kommentar-indstillinger vælger du markeringsfeltet ved siden af Luk automatisk for kommentarer på artikler, som er ældre end XX dage.
  4. På den samme linje ændrer du antallet af dage til det antal, du foretrækker.
  5. Rul til bunden af siden, og vælg Gem ændringer.

Nu, hvor du har ændret denne indstilling, kan brugere ikke efterlade kommentarer på opslag og sider, som er ældre end det angivne antal dage.