Nedjustér min domænebeskyttelsesplan

Du kan til enhver tid nedjustere din domænebeskyttelsesplan. Nedgradering til Basic privatlivsbeskyttelse vil fjerne de ekstra funktioner fra Fuld beskyttelse, herunder den private e-mailadresse, og dine kontaktoplysninger i GoDaddy WHOIS-kataloget vil ikke længere blive erstattet med proxyoplysninger. Beskyttelse mod ondsindede overtagelsesforsøg og mislykkede fornyelser bliver også fjernet. Når du nedjusterer fra den Ultimate beskyttelsesplan, bliver Basic hjemmeside-sikkerhed-tjenesten, som er forbundet med det pågældende domænenavn, også fjernet.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode).
  2. Markér afkrydsningsfeltet ved siden af de domæner, som du nedgraderer. Eller vælg markeringsikonet og Vælg alle.
  3. Vælg Ejerskab derefter Nedjuster privatlivsbeskyttelse.
    nedjuster domænebeskyttelse
  4. Gennemse de mulige nedjusteringsvalg og vælg din foretrukne plan.
  5. Vælg Bekræft.
  6. Markér afkrydsningsfeltet ved siden af Ja, jeg indvilliger i at fjerne beskyttelse for det/de valgte domæne/domæner og vælg derefterFortsæt.
  7. Bekræft din identitet. Hvis du har haft totrinsbekræftelse (2SV) aktiveret i over 72 timer, sender vi bekræftelseskoden via sms eller en godkenderapp. Ellers skal du vælge Send adgangskode, så sender vi en engangsadgangskode til din registrant-e-mailadresse.
  8. Indtast din bekræftelseskode og vælg Bekræft.

Bekræftelsen Udført bliver vist, når dine ændringer er blevet accepteret. Der kan gå op til 90 minutter, før ændringerne træder i kraft.

Relateret trin

• For oplysninger vedrørende berettigelse til refusion henvises til vores refusionspolitik.