Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Aktivér eller deaktiver min CDN

Vores globale CDN (Content Delivery Network) turbolader dit site ved at hoste dit WordPress -siteindhold på servere rundt om i verden tættere på dine besøgende. Sådan aktiverer eller deaktiverer du din CDN:

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Vælg Administrer alle ud for Administreret WordPress på siden Mine produkter.
  3. For det website, du vil aktivere CDN på, skal du vælge Indstillinger framenuikon menuen.

vælg indstillinger
  4. Under Produktionssted ved siden af CDN skal du vælge til / fra.

Ryd din cache , og test dit website for at sikre, at alt fungerer korrekt. Hvis du støder på problemer, kan du deaktivere CDN ved hjælp af de samme trin.