Kontoadministration Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Er mit produkt indstillet til automatisk fornyelse?

Mange GoDaddy-produkter og -tjenester er som standard indstillet til automatisk fornyelse, når du køber dem. Sådan tjekker du.

1. Gå til din GoDaddy Fornyelse og fakturering -side. Du bliver muligvis bedt om at logge på.
  2. Listen viser, hvornår hvert produkt er indstillet til automatisk fornyelse under Faktureringsdato .
    liste over faktureringsoplysninger
    Hvis et produkt ikke er indstillet til automatisk fornyelse, viser listen datoen for hvor dette produktabonnement bliver annulleret.

Bemærk: Hvis du vil tjekke prisen, skal du klikke på afkrydsningsfeltet ud for produktnavnet for at vælge den og derefter klikke på Føj til indkøbsvogn .
    Ikonet Tilføj til indkøbsvogn er fremhævet
    Vi viser dig prisen for dine produkter i indkøbsvognen, men vi gennemfører ikke købet her, medmindre du siger det.