Fejl: Denne plads er taget, domænet er allerede brugt

Når du konfigurerer dit domæne og din e -mail for første gang, kan du modtage denne fejlmeddelelse, hvis domænet allerede havde e -mail med Microsoft:

Dette sæde er taget. Ups! [Domæne] er allerede blevet brugt til at konfigurere en Microsoft 365 -konto hos Microsoft ©.

Dette kan muligvis ske, hvis du indstiller dit domæne på et Microsoft 365 -prøvetilbud og derefter køber en plan senere. Ingen bekymringer, når du har fjernet domænet fra din Microsoft -konto, er du klar til at bruge dit domæne med din Microsoft 365 fra GoDaddy -konto.

Påkrævet: Du skal være i det nye administrationscenter for at følge disse trin.
Slå det nye administrationscenter til
  1. Gå til portal.office.com, og vælg dit domænes aktuelle konto. Brug din tidligere Microsoft 365 -e -mailadresse, adgangskode, og vælg Log ind (dit GoDaddy -brugernavn og din adgangskode fungerer ikke her).
  2. Vælg Administrator .
  3. Vælg Brugere > Aktive brugere .
    Brugere og aktive brugere
  4. Vælg fluebenet til venstre for alle brugere > de tre prikker > Skift domæner .
    Skift domæner
  5. Brug rullelisten til at vælge det domæne, der slutter på xxxx.onmicrosoft.com, og læs advarslen. Hvis du ændrer domænet, ændres dine brugeres e -mailadresser, herunder din. Hvis deres e -mails også er deres brugernavne, ændrer dette også, hvordan de logger på.
  6. Vælg Gem ændringer , så du bliver logget af. Hvis du ikke automatisk logger af, skal du vælge dit profilikon og Log af .
    Log af
  7. Log på igen til portal.office.com , men denne gang skal du vælge Brug en anden konto til at logge på med din e -mailadresse med domænet xxxx.onmicrosoft.com. Hvis du f.eks. Har logget på med jane@coolexample.com , skal du nu bruge jane@xxxx.onmicrosoft.com .
  8. Vælg Administrator .
  9. Vælg Brugere > Aktive brugere .
  10. Alle dine brugere skal nu være på domænet xxxx.onmicrosoft.com . Sørg for, at alle aliasser fjernes ved at vælge det viste navn direkte til en af dine brugere. Hvis du ser Aliasser , skal du vælge Administrer e -mailaliasser i det panel, der åbnes.
    Administrer e -mailaliasser
  11. Vælgskraldespanden skraldespanden for at slette de aliasser, der er knyttet til det tidligere domæne. Gentag for alle brugere, og Gem ændringer .
  12. Hvis du har grupper eller delte postkasser, skal du også ændre domænet til xxxx.onmicrosoft.com for dem. Vælg Grupper > Grupper .
    Grupper
  13. Vælg fluebenet til venstre for din gruppes navn, og Rediger navn og beskrivelse .
    Vælg gruppe, og rediger navn og beskrivelse
  14. Efter @ skal du bruge rullelisten til at ændre domænenavnet og Gem . Vælg Luk for at lukke panelet, og gentag for alle grupper og delte postkasser på dit domæne.
  15. Domænet kan nu fjernes fra Microsoft. Vælg Opsætning .
    Opsætning
  16. Ved siden af Log ind og sikkerhed skal du vælge Vis under Få dit brugerdefinerede domæne konfigureret .
  17. Vælg Administrer .
  18. Vælg fluebenet ud for et domæne xxxx.onmicrosoft.com, og Indstil som standard .
    Indstil som standard
  19. Vælg fluebenet ud for dit brugerdefinerede domæne > vælg de tre prikker > Fjern domæne .
    Tre prikker, og fjern domæne
  20. Vælg Fjern . Dit domæne blev fjernet fra Microsoft, og nu kan du oprette nye brugere på din Microsoft 365 fra GoDaddy -konto!

Relateret trin

• Når du har udført disse trin, skal du gå tilbage til din Microsoft 365 fra GoDaddy -konto og afslutte konfigurationen af din e -mailkonto.