Erstat coverbilledet med en farve

Nogle websider fungerer bedst, hvis den første side har en ikke-transparent farve fremfor et billede. Prøv det. Hvis du skifter mening, er det er nemt at gå tilbage til det billede, du havde før.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger.
    Klik på Rediger
  3. Klik på Sidehoved i panelet Afsnit.

Klik på sidehoved
  4. Klik på Coverbillede i panelet Sidehoved.
    Klik på coverbillede
  5. Klik på skraldespanden for at erstatte det nuværende billede med en ikke-transparent farve baseret på de farver, du har valgt i panelet Tema.
    Klik på skraldespanden.
  6. Eventuelle ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, kan du klikke på Forhåndsvisning for at se resultatet.
  7. Hvis du er tilfreds med resultatet, skal du klikke på Udgiv webside(mobiltelefon) eller Udgiv (tablet- eller stationær computer).
  8. Hvis du vil benytte en anden farve som baggrund, kan du læse Vælg site-farve.