Erstat coverbilledet med en farve

For nogle hjemmesider kan et første afsnit i solid farve se bedre ud end et billede.

1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ved siden af den hjemmeside, du vil ændre.
  3. Vælg Rediger hjemmeside.
  4. Åbn afsnittet Sidehoved ved at vælge coverbilledet på din hjemmeside.
  5. Vælg pilen ved siden af Medie til omslag.
    Vælg panelet Coverbillede
  6. Vælg skraldespanden for at fjerne billedet.
  7. Vælg Færdig, så får du vist indstillingerne for sidehovedet igen. Vælg en af dine accentfarver, eller vælg Rediger temafarve for at vælge nye farver. Husk, at hvis du fjerner indhold fra din hjemmesideprogram, vil indholdet på skærmen automatisk blive justeret igen. Brug editoren til højre for at tilføje indholdet igen.
  8. Dine ændringer gemmes automatisk. Husk at udgive dit site, når du er færdig.