Hjemmesideprogram Hjælp

Erstat coverbilledet med en farve

Nogle hjemmesider ser bedre ud, hvis den første sektion har en ikke-transparent farve fremfor et billede. Prøv det. Hvis du skifter mening, er det nemt at gå tilbage til det billede, du havde før.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. Klik på Rediger/Rediger hjemmeside.
  3. Klik på coverbilledet på sektionen med sidehovedet.
    klik hvor som helst på coverbilledet
  4. Klik på Coverbillede i panelet Sidehoved.
    klik på panelet Coverbillede
  5. Klik på knappen papirkurv.
    Klik på knappen papirkurv
  6. Klik på Færdig, hvorefter coverbilledet erstattes med en ikke-transparent farve baseret på den valgte farve i dit Tema-panel.
    ikke-transparent farve vist
  7. Eventuelle ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, kan du klikke på Eksempel for at se resultaterne.
  8. Når du er færdig, kan du klikke på Udgiv hjemmeside eller Udgiv.