Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Erstat coverbilledet med en farve

For nogle hjemmesider kan et første afsnit i solid farve se bedre ud end et billede.

1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af den hjemmeside, du vil ændre.
  3. Vælg Rediger hjemmeside.
  4. Åbn afsnittet Sidehoved ved at vælge coverbilledet på din hjemmeside.
  5. Vælg pilen ved siden af Medie til omslag.
    Vælg panelet Coverbillede
  6. Vælg skraldespanden for at fjerne billedet.
  7. Vælg Færdig, så får du vist indstillingerne for sidehovedet igen. Vælg en af dine accentfarver, eller vælg Rediger temafarve for at vælge nye farver.
  8. Dine ændringer gemmes automatisk. Husk at udgive dit site, når du er færdig.