Tilføj en video til sidehovedet på min hjemmeside

Hvis du bruger en video i sidehovedet på din hjemmeside, kan du øge den visuelle interesse eller fremhæve dine produkter eller tjenester. Standarden for mobilbrugere er at se et statisk billede, så din site bliver indlæst hurtigere. Videoer i dit sidehoved afspilles uden lyd. For at aktivere lyd skal du føje din video til et afsnit på din site.

Bemærk: Ikke alle temaer tillader brug af video. Hvis du vil ændre dit sidehoveds udseende, skal du ændre dit tema.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. Vælg Rediger website eller Rediger hjemmeside for at åbne hjemmesidens tekstredigeringsprogram.
  4. Vælg dit sidehoved (det første afsnit på din startside), og vælg derefter pilen ved siden af dit covermedie.
    Skærmbillede af pilen ved siden af covermediebilledet.
  5. Vælg Video.
  6. Vælg Skift video.
  7. Upload eller vælge din egen video eller arkivvideo eller importér en video fra en URL-adresse. (Det er kun Vimeo-links, som fungerer til header-videoen, men du kan tilføje et link til en YouTube-video til andre websiteafsnit).
  8. Vælg, om kunder, der besøger din hjemmeside fra mobilenheder, kun skal se miniaturebilledet, så siden indlæses hurtigere, eller videoen.
    Bemærk: Vælg et miniaturebillede i din videos indstillinger for at forhindre, at kunder på mobilenheder får vist Vimeos standardminiaturebillede, der består af tre lodrette farvebjælker, på din hjemmesides sidehoved.
  9. Dine ændringer gemmes automatisk, mens du arbejder. Udgiv din hjemmeside, så alle andre kan se dine ændringer.