Tilføj en video til sidehovedet på min hjemmeside

Hvis du bruger en video i sidehovedet på din hjemmeside, kan du øge den visuelle interesse eller fremhæve dine produkter eller tjenester. Hvis du vil ændre udseendet af dit sidehoved, skal du ændre dit tema. Videoer i dit sidehoved afspilles uden lyd.

Denne video er en del af instruktionsserien om Byg din egen website.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. Vælg Rediger website eller Rediger hjemmeside for at åbne hjemmesidens tekstredigeringsprogram.
  4. Vælg dit sidehoved (det første afsnit på din startside), og vælg derefter pilen ved siden af dit covermedie.
    Skærmbillede af pilen ved siden af covermediebilledet.
  5. Vælg Video.
  6. Vælg Skift video.
  7. Upload eller vælge din egen video eller arkivvideo eller importér en video fra en URL-adresse. (Det er kun Vimeo-links, som fungerer til header-videoen, men du kan tilføje et link til en YouTube-video til andre websiteafsnit).
  8. Vælg, om kunder, der besøger din hjemmeside fra mobilenheder, kun skal se miniaturebilledet, så siden indlæses hurtigere, eller videoen.
  9. Dine ændringer gemmes automatisk, mens du arbejder. Udgiv din hjemmeside, så alle andre kan se dine ændringer.

Bedste praksis for videoer i sidehoveder

• Der er ingen lyd i videoer til sidehoveder, så det hverken distraherer brugeren eller tager længere tid at indlæse siden. Hvis du ønsker at videoen skal afspilles med lyd, skal du tilføje en video til din hjemmeside.
  • De bedste videoer til sidehoveder er korte serier (højst omkring 30 sekunder). Hvis din video er meget kort (under fem sekunder), kan du lave start- og slutscener, der ligner hinanden, så videobilledet ikke hopper, når videoen starter forfra.
  • De mest effektive videoer hjælper dig med følgende:
    • De skaber en stemning. Vis, hvordan livet er bag scenen, eller hvordan det føles at interagere med dine medarbejdere fra kundens synspunkt.
    • De viser dine produkter frem. Vis, hvordan brugere anvender dine produkter, så kunder kan forestille sig, hvordan det er. Eller lav en digital flythrough for at fremhæve dit produkts bedste egenskaber.
    • Dan rammerne. Før dit publikum ud på eventyr, især hvis du arbejder med at planlægge begivenheder eller arbejder inden for beværtning. Eller giv en rundvisning i din butik, spa, restaurant eller café.
  • Videoer skal være relativt enkle, og bevægelserne skal være rolige og flydende, de må ikke hakke eller være for aktive.
  • Brug videoer på en hensigtsmæssig måde. De er rigtig gode til at tiltrække opmærksomhed, men de skal ikke tage fokus væk fra resten af din hjemmeside.
  • Sørg for, at farverne på indholdet på din hjemmeside ikke falder sammen med farverne i din video. Det kan medføre, at teksten i baggrunden bliver svær at læse.
  • Undgå tekstoverlejringer i videoen, så der ikke er nogle visuelle forstyrrelser.
  • Hvis du tilføjer tekst i felter i sidehovedet i stedet for i videoen, er det nemmere at finde din hjemmeside i søgeresultater.