Eksport af MySQL-database i SSH

Du kan bruge en Secure Shell-forbindelse (SSH) i stedet for phpMyAdmin til at eksportere en SQL-sikkerhedskopifil for din database. Det er en avanceret metode, der kan gøre det nemmere at eksportere store SQL-filer. Metoden er muligvis påkrævet, når der bruges selvadministrerede VPS eller dedikerede servere, da disse ikke har phpMyAdmin installeret.

Note: If your site is hosted on one of the Managed WordPress hosting plans, you must use WP-CLI instead of SSH.
Required: You'll need the following to complete these steps:
  • En SSH -app. Vi foreslår PuTTY til Windows eller Terminal til macOS .
  • Dine FTP-oplysninger. Hvis du ikke allerede har skrevet dem ned, skal du finde din FTP-vært, dit brugernavn og din adgangskode:
  • Vis oplysninger om din database. Hvis du ikke allerede har skrevet dem ned, skal du finde dit databasenavn, dit brugernavn og din adgangskode:
  1. Opret forbindelse til min hostingkonto med SSH (Secure Shell).
  2. Brug kommandoen ls for at få en liste over filer og mapper, og brug cd og ../ for at navigere igennem mapperne, indtil du befinder dig i den mappe, du vil gemme sikkerhedskopien i.
  3. Opret forbindelse til MySQL ved hjælp af følgende kommando:
     mysqldump -h hostname -P port -u username -p database > backup.sql
    Bemærk: Hvis du bruger localhost som din vært, skal du udelade -h hostname, og hvis du har en standardport (3306), kan du udelade -P port fra kommandoen.
    • I den ovenstående kommando skal du erstatte:
      • hostname med dit værtsnavn.
      • port med dit MySQL-portnummer. Dit portnummer er 3306, medmindre andet er angivet i din hostingkonto.
      • username med dit brugernavn for denne database.
      • database med navnet på den database, du vil eksportere.
      • backup.sql med det navn, du vil bruge for sikkerhedskopifilen.
  4. Tryk på Enter på dit tastatur.
  5. Når prompten Indtast adgangskode: vises, skal du indtaste din adgangskode for den pågældende databasebruger.
    Bemærk: Af sikkerhedsmæssige årsager vil den adgangskode, du indtaster, ikke være synlig, og du vil derfor ikke se den adgangskode, som du indtaster eller indsætter.
  6. Tryk på Enter på dit tastatur.

Your database is exported to the SQL file you named in Step 4 and is ready for you to download to your local computer.