Få detaljerede fejl til fejlfinding på min Windows -hostingkonto

Som standard viser et website i din Windows -hostingkonto en brugerdefineret, generisk fejl, når sitet oplever et problem. Vi har givet denne generiske fejlmeddelelse for at forhindre ondsindede brugere i at indhente følsomme oplysninger om dit website.

For at fejlfinde problemet kan du redigere web.config -filen og angive, at der vises en detaljeret fejlmeddelelse. En detaljeret fejlmeddelelse kan hjælpe med at finde den specifikke kode, der forårsager problemet.

Advarsel: Sikkerhedskopiér web.config -filen, før du foretager nogen ændringer. Udskift ikke din eksisterende web.config -fil med koden nedenfor. Nedenstående kodeeksempel udgør ikke en komplet web.config -fil.
  1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Vælg Webhosting , og vælg Administrer ved siden af den Windows -hostingkonto, du vil bruge.
  3. I kontoens kontrolpanel skal du vælge Plesk -admin .
  4. På siden Plesk Websites og domæner , lige under domænenavnet, skal du vælge Hostingindstillinger .
  5. Mod bunden af siden fravælger du Dokumenter med brugerdefinerede fejl , og vælger derefter OK . Når indstillingerne ændres, vises der en meddelelse om indrømmelse, og du vender tilbage til siden Websites og domæner .
  6. Vælg Filhåndtering .
  7. På listen Filhåndtering skal du vælge web.config . Web.config -filen åbnes i en kodeeditor.
  8. Efter åbningensystem.webServer tag og inden lukningensystem.webServer tag, tilføj det næste kodestykke. Pas på ikke at slette nogen af den eksisterende kode.

httpErrors errorMode = "Detaljeret" eksisterendeResponse = "PassThrough"/ >
  9. Vælg OK .