Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Få en godkendelseskode til at overføre mit domæne til GoDaddy

For at overføre et domænenavn fra din nuværende domæneregistrator til GoDaddy skal du bruge en godkendelseskode (også kaldet en EPP -kode eller overførselsnøgle). Denne kode leveres af din nuværende domæneregistrator. Hvis dit domæne allerede er registreret hos GoDaddy, kan du overføre dit domænenavn til en anden registrator.

Hver registrator har sin egen proces til at angive eller vise godkendelseskoden for domæner. Du kan muligvis finde din kode i din konto hos din registrator, eller du kan modtage godkendelseskoden til den administrative kontaktpersons e -mailadresse for dit domænenavn. Vi anbefaler, at du gennemgår processen med din nuværende registrator for at få din godkendelseskode.