Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Få forhåndsvist din hjemmeside ved hjælp af værtsfiler

Nogle gange er du nødt til at forhåndsvise dine websitefiler på din hostingkonto, før du peger dit domæne til din hostingkonto. Du kan gøre dette ved at tilføje poster til værtsfilen på din lokale computer. Husk, at vi ikke understøtter redigering af dine systemfiler. Det gør du på egen risiko.

Påkrævet: Du skal bruge en tredjeparts teksteditor, f.eks. Notepad ++ , for at foretage de nødvendige ændringer. Rediger ikke denne fil direkte i et tekstbehandlingsprogram som f.eks. Microsoft Word.
  1. Begynd med at finde placeringen af din værtsfil:
    Operativsystem Hostfilens placering:
    Windows (10, 8, 7, XP osv.) c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
    Macintosh OS X /private/etc/hosts
    Linux /etc/hosts
  2. Tilføj nu en post i din værtsfil for dit domæne og din hostingkonto i følgende format:

[din hostingkontos IP -adresse] [dit domænenavn] [dit domænenavn med www]

Eksempel:

12.0.0.1 coolexample.com www.coolexample.com
  3. Gem ændringerne i din værtsfil, og brug din foretrukne browser til at gå til dit domænenavn. Hjemmesidefilerne på din hostingkonto bliver nu indlæst, så du kan få forhåndsvist din hjemmeside.
Advarsel: Når du er færdig med at forhåndsvise dit website og peger dit domænenavn på din hostingkonto, skal du sørge for at fjerne posten fra din værtsfil . Hvis du ikke fjerner indtastningen og ændrer planer eller servere i fremtiden, kan du ikke se dit site.

Flere oplysninger

Hvis du ikke kender IP-adressen på din hostingkonto, men du ved, hvilken type hosting du har, kan du finde din IP-adresse ved hjælp af nedenstående links: