Få forhåndsvist din hjemmeside ved hjælp af værtsfiler

Det er sommetider nødvendigt at få forhåndsvist dine hjemmesidefiler på din hostingkonto, før du sammenkæder dit domæne med din hostingkonto. Det kan du gøre ved at tilføje indtastninger i værtsfilerne på din lokale computer. Husk, at vi ikke understøtter rettelser i dine systemfiler, så du foretager rettelserne på eget ansvar.

1. Begynd med at finde din værtsfils placering:
    Operativsystem Hostfilens placering:
    Windows (10, 8, 7, XP osv.) c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
    Macintosh OS X /private/etc/hosts
    Linux /etc/hosts
  2. Tilføj nu en indtastning i din værtsfil for dit domæne og din hostingkonto i følgende format:
    [IP-adressen på din hostingkonto] [dit domænenavn]

Eksempel:

12.0.0.1     coolexample.com     www.coolexample.com
  3. Gem ændringerne i din værtsfil, og brug din foretrukne browser til at gå til dit domænenavn. Hjemmesidefilerne på din hostingkonto bliver nu indlæst, så du kan få forhåndsvist din hjemmeside.

Advarsel: Når du har fået forhåndsvist din hjemmeside, og du sammenkæder dit domænenavn og din hostingkonto, skal du huske at fjerne indtastningen fra din værtsfil. Hvis ikke du fjerner indtastningen og ændrer abonnement eller server senere, kan du ikke få vist din hjemmeside.

Flere oplysninger

Hvis du ikke kender IP-adressen på din hostingkonto, men du ved, hvilken type hosting du har, kan du finde din IP-adresse ved hjælp af nedenstående links: