Få min butik udgivet

Før du udgiver dit site, skal du sørge for, at din webshop er klar til at modtage ordrer. Du skal blot tilføje mindst et produkt til din butik - grundlæggende betalings- og forsendelsesmetoder indstilles automatisk. Sammenlign planer og priser at se, om du har den rigtige plan, og hvad der er tilgængelig i din region.

Bemærk: Hvis dette er første gang, du bruger Websites + Marketings webshop, skal du konfigurere dit website, før du tilføjer produkter.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ved siden af den hjemmeside, du vil ændre.
  3. Vælg Butik > Oversigt .
  4. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du tilføje mindst ét produkt .
  5. Selvom grundlæggende betalings- og forsendelsesmetoder er indstillet, kan du tilføje eller ændre betalingsmetode eller ændre forsendelsesmetode .
  6. Kontrollér, at dine produkter vises på dit website. Hvis ikke, skal du tilføje et afsnit og kigge efter Fremhævede produkter .
  7. Foretag eventuelle ændringer, du finder nødvendige.
  8. Dine ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, skal du vælge Eksempel for at se resultaterne. Når du er klar, skal du udgive dit site for at gøre dine ændringer live.
  9. Bemærk: Når dit website er udgivet, bliver alle data, der overføres fra det, krypteret med et SSL -certifikat (Secure Sockets Layer). Dette fungerer for GoDaddy-administrerede domæner, men fungerer ikke for tredjeparts (eksterne) domæner. Se tredjeparts SSL-support for at få flere oplysninger.