Få min butik udgivet

Inden du kan udgive din hjemmeside, skal du sikre dig, at din onlinebutik er klar til at modtage ordrer. For nemheds skyld konfigureres betalings- og leveringsmetoder automatisk for dig. Du skal blot føje et produkt til din butik, og din hjemmeside vil være klar til at gå live. Onlinebutikken er kun tilgængelig med Onlinebutik-planen.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Hvis det er første gang, du bruger hjemmesideprogrammet, skal du konfigurere hjemmesiden, inden produkterne tilføjes.
  3. Når du har designet og gennemgået din hjemmeside, skal du klikke på menuknappen med tre bjælker øverst til venstre.
  4. Klik på Onlinebutik.
  5. Føj mindst ét produkt til din hjemmeside. (Brug for hjælp til at tilføje produkter?)
  6. Når du har tilføjet dine produkter, skal du klikke på Website for at se et eksempel på hjemmesiden.
  7. Klik på menuknappen med tre bjælker igen.
  8. Klik på Udgiv site.
  9. Klik på Udgiv site, hvis du er klar til at gå live. Hvis du har brug for at foretage yderligere ændringer, skal du vælge Ikke endnu.