Få min butik udgivet

Inden du udgiver din hjemmeside, skal du sikre dig, at din webshop er klar til at modtage bestillinger. Du skal blot tilføje mindst ét produkt til din butik - enkle betalings- og forsendelsesmetoder indstilles automatisk. Webshoppen er kun tilgængelig med Webshop-planen.

Bemærk: Hvis dette er første gang, du bruger Website Builders webshop, skal du Opret min hjemmeside før du tilføjer produkter.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Administrér butik.
  3. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du Tilføj fysiske produkter.
  4. Foretag eventuelle ændringer, du finder nødvendige.
  5. Dine ændringer gemmes automatisk, så du kan klikke på Forhåndsvisning for at se resultaterne, når du er færdig, og, hvis du har lyst, Udskift min hjemmesides domæneadresse.
  6. Når du er færdig, skal du klikke på Udgiv site eller Udgiv.

Bemærk: Med din Webshop-plan krypteres alle data fra din site ved hjælp af et SSL-certifikat (Secure Sockets Layer), når din hjemmeside er blevet udgivet. Dette gælder kun for domæner, der administreres af GoDaddy, og ikke (eksterne) domæner, der administreres af tredjeparter.