SSL-certifikater Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Understøtter GoDaddy tredjeparts-SSL'er på sine produkter?

Vores SSL-support til tredjeparter varierer afhængigt af produktet. Husk! Med "support" mener vi kun, at kunder selv kan installere SSL -certifikatet - GoDaddy hjælper ikke med selve installationen.

Hvis du har brug for hjælp til at afgøre, hvilken type delt hostingkonto du har, skal du seHvilken type hostingkonto har du?

Produkt Tredjeparts SSL-support
Website Builder Understøttes ikke
Quick Shopping Cart Understøttes ikke
Webshop Understøttes ikke
Andre GoDaddy -hjemmesideapplikationer Understøttes ikke
Web- og klassisk hosting (Hosting Control Panel) Understøttes ikke
cPanel delt hosting Understøttet ( flere oplysninger )
Plesk delt hosting Understøttet ( flere oplysninger )
Administreret WordPress Understøttes ikke
VPS Understøttet ( gør -det -selv / eksperttjenester )
Dedikeret servere Understøttet ( gør -det -selv / eksperttjenester )
Administreret hosting Understøttes
Assisteret serviceplan Understøttes
Selvadministrerede servere Understøttet ( gør -det -selv / eksperttjenester )
Administrerede servere Understøttet ( gør -det -selv / eksperttjenester )
Fuldt administrerede servere Understøttes