Find og rette misbrug af spam på din server

Hvis du har mistanke om, at hackere har misbrugt din server til at sende e -mail uden din viden, har vi værktøjer, der hjælper dig med at rydde op i serveren og forhindre, at det samme problem opstår igen.

De værktøjer, du kan bruge, afhænger af dit operativsystem, kontrolpanel og MTA (Mail Transfer Agent). Hvis vi ikke har værktøjer til din servers konfiguration, anbefaler vi, at du leder efter andre ressourcer.

Bemærk: For alle servere anbefaler vi, at dine relæer er lukket.

Linux og cPanel

cPanel har følgende oplysninger, som kan hjælpe dig med at finde problemer på din server:

• Rapporter om statistik for sendt mail giver en generel oversigt over de brugere og domæner, der har sendt meddelelser over en specifik tidsperiode, og er nyttig til at isolere potentielt kompromitterede sites, der sender meddelelser.
  • Rapporter fra relayers viser, hvilke konti der har sendt flest meddelelser, hvilket kan vise dig, hvilken e -mailkonto der er ansvarlig for spamming.
  • Mailstatistikoversigt viser et sammendrag af alle mailstatistikker, som kan give dig en idé om, hvor spam på din server kommer fra.

For dem, der bruger Exim, seFind spam -afsendere med Exim med SSH .

Linux og Plesk (Qmail og Postfix)

Afhængig af hvilken MTA du bruger, kan du se denne Plesk -dokumentation for at finde de domæner, der kører spam -scripts på din server:

Windows og Plesk (MailEnable)

MailEnable har følgende dokumentation: Sådan ryddes køerne, hvis en spammer misbruger serveren .