Find dit database-hostnavn

Hvis din website bruger en database til at gemme indhold (f.eks. WordPress, Drupal), skal du bruge dit database-hostnavn til at forbinde din site med din database.

For at finde dit database-hostnavn skal du finde din hostingkontotype, og vælge den behørige mulighed fra skemaet herunder.

Hostingtype Database-hostnavn
cPanel Brug lokalhost
Plesk Få detaljer om database
Administreret WordPress Få detaljer om database

Relaterede trin

Flere oplysninger

• Hvis du bruger WordPress og får en fejl med oprettelse af forbindelse til en database på din hjemmeside, skal du opdatere forbindelsesstrengene, når du har fået de korrekte detaljer om databasen.