Find mine GoDaddy-navneservere

Hvis din hjemmeside hostes med GoDaddy, men dit domæne er registreret et andet sted, kan du administrere DNS med GoDaddy ved at opdatere dine navneservere hos din domæneregistrator. Du kan finde navneserverne for dit domæne på din GoDaddy-konto, så du kan angive dem hos din domæneregistrator. Hvis dit domæne er registreret hos GoDaddy, kan du ændre dine navneservere.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domænenavn fra listen for at få adgang til siden DNS-administration.
  3. Find NS-fortegnelserne for dit domæne, og notér værdierne. Der vil altid være to forskellige NS-fortegnelser, og du skal bruge dem begge.
    vis ns-fortegnelser
  4. Hos din domæneregistrator skal du angive de to NS-fortegnelser fra din GoDaddy-konto i det tilsvarende navneserverfelt.

Det kan tage på til 48 timer for alle ændringerne at træde i kraft. I mellemtiden kan du opleve forstyrrelser på din hjemmeside, din e-mail eller andre domænetjenester.

Relateret trin

• Du kan også administrere DNS for domæner, der er registreret et andet sted, men som ikke hostes af os, ved at tilføje DNS-hosting.