Find mine GoDaddy-navneservere

Find de navneservere, som er anvist til dit domæne, så du kan opdatere navneserverens indstillinger for domæner, som ikke er registreret med GoDaddy. Når du opdaterer navneserverne til GoDaddy, kan du administrere din DNS med GoDaddy i stedet for gennem det firma, hvor domænet er registreret.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
    vælg domæne
  3. Vælg Administrer DNS under Yderligere indstillinger .
  4. Find NS-posterne for dit domæne, og notér værdierne. Der vil altid være to forskellige NS-poster, og du skal bruge dem begge. Dine værdier vil være forskellige fra dem, som er vist på billedet herunder.
    vælg domæne
  5. Hos din domæneregistrator skal du angive de to NS-fortegnelser fra din GoDaddy-konto i det tilsvarende navneserverfelt.

De fleste DNS -opdateringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.

Relateret trin

• Administrer DNS for domæner, der er registreret et andet sted, men som ikke hostes af os, ved at tilføje DNS-hosting.