Gen 4 VPS og dedikerede servere Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Find SMTP -relayserveren til min Gen 4 VPS

SMTP -relayserveren til din 4. generations VPS afhænger af det datacenter, hvor den er placeret:

Datacenter SMTP-transmissionsserver
USA a2nlvphout-v01.shr.prod.iad2.secureserver.net
Europa n1smtpout.europe.secureserver.net
Asien sg2nlvphout-v01.shr.prod.sin2.secureserver.net

Din server sender post via vores transmissionsservere. Det forhindrer misbrug af netværket og sørger for, at kunderne ikke mister netværksadgang, fordi de bruger det samme netværk som en spammer.

I de fleste tilfælde behøver du ikke bekymre dig om disse indstillinger, medmindre der er noget, der ikke virker, eller du ønsker at bruge en anden mailer-daemon på din server.

Bemærk: Vores servere har en grænse for udgående e -mail på 5000 pr. Dag. Hvis du har brug for at sende mere end 5000 e -mails om dagen, skal du kontakte kundesupport .