Gen 4 VPS og dedikerede servere Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Find spam -afsendere med Postfix med SSH

Postfix er agent for overførsel af meddelelser (MTA) installeret med vores Plesk Linux -servere til at videreformidle e -mail. Det er svært at analysere Postfix's logfiler fuldt ud for at afgøre, om spam kommer fra et ondsindet script eller en e -mailbruger. Trinene nedenfor hjælper dig med at afgøre, om en bruger af en e -mailkonto/mailboks er kilden til SPAM.

1. Aktivér administratoradgang på din Gen 3 eller Gen 4 server, hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Opret forbindelse til min server med SSH (Secure Shell).
  3. Skift til rodbrugeren .
  4. Kør denne kommando for at se, hvilke e -mailkonti der har været mest adgang til for at sende mail. Hvis du ikke finder en e -mailkonto med overdreven brug, er det sandsynligvis et script, der er ansvarligt.

[root@server ~]# zgrep -h 'sasl_method'/var/log/maillog* | klip -d '' -f9 | klip -d = -f2 | sorter | uniq -c | sorter -nr 10457 info@coolexample.com 22 jane@coolexample.com 14 richard@coolexample.com 10 PLAIN, 3 spot@coolexample.com

Relaterede trin

Flere oplysninger

• Vores servereksperter kan udføre disse trin mod betaling. Du kan få flere oplysninger om vores eksperttjenester ved at gå til menuen for ekspertservice .