Find det aktive WordPress -tema i en browser

Hvis du ikke kan logge på WordPress, og du skal kontrollere, hvilket tema der er aktiv på dit site, kan du gøre det fra en browser ved hjælp af tastaturgenveje.

Bemærk: Denne metode virker kun, hvis websitetsiderne fungerer korrekt. Hvis hjemmesiden viser en fejl, kan du finde det aktive tema i databasen .
  1. Åbn dit site i en browser fra din chioce.
  2. Tryk på Ctrl+U for Windows (eller Command+Option+U for macOS) for at se sidekilden.
  3. Tryk på Ctrl+F for Windows (eller Command+Option+F for macOS), og indtast derefter temaer i det felt, der vises.
  4. Se efter de fremhævede ordtemaer i kodelinjer, der begynder med link rel = 'stylesheet' . Disse links er knyttet til selve temaet. I linket vil temaets navn være efter / themes / . I dette eksempel er det twentytwentyto .
    Aktivt WordPress -tema i en browser