Fjern mine domæner fra en mappe

Fjern domæner fra mapper for at ændre, hvordan dine domæner er organiseret. Fjernelse af domæner fra en mappe sletter ikke domænerne fra din konto. Du skal muligvis gennemgå mappetilladelser for alle delegerede, der har adgang til din konto, når du har fjernet domæner fra en mappe.

1. Log på din GoDaddy -domæneportefølje . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Markér afkrydsningsfelterne ud for de domæner, du vil opdatere. Eller vælg afkrydsningsfeltet ud for Domænenavn , og vælg derefter Vælg alle .
    skærmbillede af flere valgte domæner
  3. Vælg Føj til mappe fra handlingsmenuen.
    • Afhængig af din skærmstørrelse er du muligvis nødt til at vælge menuen Mere og rulle ned for at se Føj til mappe .
  4. Fjern domæner fra en bestemt mappe ved at vælge minustegnetplustegn ved siden af mappen. Domæner kan fjernes fra flere mapper på én gang.
  5. Vælg Fortsæt for at gemme dine mappeindstillinger.

Du får vist en bekræftelse om succes , som fortæller dig, at domænerne blev fjernet fra mappen.