Forklaring på fejlmeddelelser ved domæneopsætning

Når du konfigurerer en konto for Synlighed på søgemaskiner, kan der opstå fejl. Brug denne tabel til at diagnosticere problemet og se, hvordan du løser det.
fejlmeddelelse

Fejl i forbindelse med domæneopsætning
Den viste meddelelse Sådan gør du
Vi kan ikke validere denne hjemmeside, fordi det ser ud som om, at den ikke er blevet udgivet eller ikke har noget indhold. Det ser ud, som om du endnu ikke har udgivet din hjemmeside – eller også er siden tom. Gennemgå hjemmesiden igen, og udgiv den.
Vi kan ikke finde dette domæne på din konto. Dobbelttjek det domæne, du bruger (f.eks. flotsite.dk). Måske ejes det af en anden, eller måske har du ikke det forventede "godaddysites.com"-domæne på din konto.
Din hjemmesides domæne maskerer en anden URL-adresse, hvilket kan påvirke din rangering i søgemaskiner negativt. Du forsøger at konfigurere et domæne med et "maskeret" domæne. Konfigurer det maskerede domæne i stedet.
Vi kan ikke validere denne hjemmeside, fordi den ikke har hosting tilknyttet Din hjemmeside er muligvis ikke tilknyttet et aktivt domæne. Se
.
Din hjemmeside er på et midlertidigt domæne, hvilket ikke fungerer med SEO. Det domæne, du forsøger at bruge, er et midlertidigt domæne til Administreret WordPress-hjemmesider ("mitftpupload.dk"). Se Hvorfor bruge et midlertidigt domænenavn med Administreret WordPress?.
Vi kan ikke konfigurere en konto for dette domæne, fordi der allerede eksisterer en. Domænet er allerede tilknyttet en anden SEV-konto, du har. Log på den eksisterende konfigurerede konto, eller bestem dig for, om du kan annullere kontoen og i stedet bruge den nye.
Synlighed på søgemaskiner er forhindret i at tilgå denne hjemmeside. Når vi prøver at få adgang til deres hjemmeside, sender den en statuskode 401, 402 eller 403 som svar på vores forespørgsler. Foretag fejlfinding på problemet ved at se Almindelige fejl på websider.
Denne hjemmeside er ikke tilgængelig på nuværende tidspunkt. Da du prøvede at få adgang til deres hjemmeside, sendte den en statuskode 404 eller > = 500 som svar. Foretag fejlfinding på problemet ved at se Almindelige fejl på websider.
Der er ikke adgang til din hjemmeside på nuværende tidspunkt. Da du prøvede at få adgang til din hjemmeside, sendte den en anden fejlkode som svar. Kontrollér, at din DNS (domænenavnsserver) er konfigureret korrekt.
Vi har problemer med at få adgang til denne hjemmeside. Ring til support, hvis dette fortsætter. Da du prøvede at få adgang til din hjemmeside, sendte den en anden fejlkode som svar. Kontrollér, at din DNS (domænenavnsserver) er konfigureret korrekt.