Kom i gang med Domæner

Hvad er et domænenavn?

Domænenavne hjælper os med at navigere internettet uden at skulle huske tilfældige talstrenge.

Gode tip til at vælge et godt domæne

Se vores tip til at vælge et domæne, der er nemt at huske, og hvordan du får et.

Hvad er forskellen på et domænenavn og et website?

Domænenavne, websites og webhosting er alle forskellige brikker i det store internet-billede.

Hvad er et underdomæne?

Læs mere om underdomæner, og hvordan du bruger dem.

Brug dit domæne til at oprette en e-mailkonto

En domænebaseret e-mailkonto ser professionel ud og udstråler troværdighed, og så er den nem at konfigurere.

Forbind dit domæne med et Website Builder-website

Brug dit domænenavn til at oprette et website med Website Builder.

Forbind dit domæne til et administreret WordPress-site

Du skal ændre domæne på dit Administreret WordPress- site fra det midlertidige domæne til et brugerdefineret domæne.

Flere oplysninger

• Undgå at miste dit domæne på grund af udløb ved at aktivere automatisk fornyelse.
  • Læs mere om DNS, og hvordan det sørger for, at dit website og din e-mail bliver ved med at fungere.
  • Opdater dit domænes kontaktoplysninger for at sikre, at det forbliver opdateret og nøjagtigt.
  • Har du allerede et domæne, som er registreret et andet sted? Vi kan hjælpe dig med at overføre dit domæne til GoDaddy.