Kom i gang med Domæner

Domæner er webadresser som bruges til at kommunikere med på internettet. Når du har registreret et domænenavn, kan du bruge det som dit website eller som en e-mailadresse. Se hele artiklen.

Sådan vælger du et godt domænenavn

Find ud af, hvad der kendetegner et godt domænenavn, og hvordan du får et. Se hele artiklen.

Hvad er forskellen på et domænenavn og en website?

Lær, hvad forskellen er på et domænenavn, et website og webhosting. Se hele artiklen.

Hvad er et underdomæne?

Find ud af, hvad underdomæner er, og hvordan du bruger dem. Se hele artiklen.

Brug dit domæne til at oprette en e-mailkonto

Opret en e-mailkonto ved hjælp af dit eget domæne. En domænebaseret e-mailkonto ser professionel ud og viser troværdighed, og den er nem at konfigurere. Se denne video for at lære, hvordan du bruger dit domæne til din e-mailkonto. Se hele artiklen.

Brug dit domæne til en ny hjemmeside

Er du klar til at tage dit domænenavn i brug? Find ud af, hvordan du bruger det til at oprette en ny hjemmeside eller webshop med Hjemmesideprogram. Se hele artiklen.

Flere oplysninger

Kig på disse artikler for at lære mere om domæner: