Hvad er et underdomæne?

I denne video og i oplysningerne nedenfor forklares det, hvad underdomæner er, og hvordan de bruges til at viderestille til URL-adresser eller pege på IP-adresser og mapper i din hostingkonto.

Det er nemt at oprette en webadresse, som er let at huske, til områder af din website særligt indhold ved hjælp af underdomæner. Du kan f.eks. oprette et underdomæne for billeder på din website ved navn "billeder", som er tilgængelig gennem URL'en billeder.eksempel.com i tillæg til www.eksempel.com/billeder.

Du kan tilføje op til 100 underdomæner pr. domænenavn. Du kan også tilføje flere niveauer af underdomæner. Du kan f.eks. tilføje info.blog.eksempel.com for at udforske et endnu mere specifikt interesseområde på din website. Hvert underdomæne kan være op til 25 tegn langt.