Opgrader til Premium DNS

Din konto leveres som standard med Standard DNS, en grundliggende version af DNS-styring. Du kan opgradere din Standard DNS til Premium DNS i din GoDaddy-konto. Premium DNS tilbyder avancerede DNS-funktioner ved at tilføje styrke, fleksibilitet og teknisk support på et højere niveau.

1. Log ind til dit GoDaddys Domænekontrolcenter (kontrolpanel). (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Markér feltet ved siden af domænerne og klik derefter på Tilføjelsesprodukter fra rullemenuen Mere.
  3. I det nye vindue vælges fanen DNS.
  4. Vælg dine planoplysninger, og klik derefter på Tilføj.
  5. Vælg Gå til kassen, og gennemfør derefter dit køb. Alle domæner, som er registrerede i kontoen, peger automatisk til de korrekte Premium DNS-navneservere.

Der kan gå op til 90 minutter før Premium DNS kan ses i din konto.

Relaterede punkter