Opgrader til Premium DNS

Alle GoDaddy -konti leveres med Standard DNS til at administrere din zonefil. Opgrader din konto til Premium DNS for avancerede DNS -funktioner, der tilføjer styrke, fleksibilitet og et højere niveau af teknisk support.

1. Log på dit GoDaddy domænekontrolcenter . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger .
    vælg domæne
  3. Vælg Administrer DNS for at få adgang til din zonefil.
  4. Under afsnittet Premium DNS skal du vælge Tilføj premium DNS .
  5. Du bliver omdirigeret til kassen, hvor du kan gennemføre dit køb.

Alle domæner i den konto, der aktuelt bruger GoDaddy -navneservere, opdateres automatisk til dine nye Premium DNS -navneservere. De fleste DNS -opdateringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.

Relaterede punkter

• Premium DNS giver dig adgang til avancerede DNS -indstillinger, såsom Sekundær DNS og DNSSEC .

Flere oplysninger

• Opgrader din Premium DNS yderligere for at tilføje flere DNSSEC-aktiverede domæner. Gå til din produktside , vælg Domæneprodukter , og vælg Indstillinger ved siden af Premium DNS -produktet. Under Premium DNS + Ubegrænset , vælg Opgrader . Gennemfør dit køb i kassen.
  • Inviter en delegeret til at administrere Premium DNS og andre domæneindstillinger på dine vegne.