Opgrader til Premium DNS

Alle GoDaddy -konti leveres med Standard DNS til at administrere din zonefil. Opgrader din konto til Premium DNS for avancerede DNS -funktioner, der tilføjer styrke, fleksibilitet og et højere niveau af teknisk support.

1. Log på din GoDaddy -domæneportefølje . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Vælgalt navn til billedet Valgmuligheder for redigering af domæne ved siden af dit domæne, og vælg Rediger DNS . Du skal muligvis rulle ned for at se indstillingen Rediger DNS .
    skærmbillede, der viser muligheden for at redigere dns
  3. Under afsnittet Premium DNS skal du vælge Tilføj premium DNS .
  4. Gennemfør dit køb ved kassen i indkøbsvognen.

Alle domæner, der aktuelt er tildelt til GoDaddy -navneservere, opdateres automatisk til de relevante Premium DNS -navneservere. De fleste DNS -opdateringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.

Relaterede punkter

• Premium DNS giver dig adgang til avancerede DNS -indstillinger, såsom Sekundær DNS og DNSSEC .
  • Opgrader din Premium DNS yderligere for at tilføje flere DNSSEC-aktiverede domæner. Gå til din Mine produkter På siden skal du rulle ned for at vælge Domæneprodukter og derefter vælge Indstillinger ved siden af Premium DNS -produktet. Vælg Premium DNS + Ubegrænset DNSSEC fra indstillingsmenuen, og vælg derefter Opgrader . Gennemfør dit køb i kassen.