Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Opgrader til Premium DNS

Alle GoDaddy -konti leveres med Standard DNS, en grundlæggende version af DNS -administrationen. Opgrader din konto til Premium DNS for avancerede DNS -funktioner, der tilføjer styrke, fleksibilitet og et højere niveau af teknisk support.

1. Log ind til dit GoDaddys Domænekontrolcenter (kontrolpanel). (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domænenavn fra listen for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Rul ned til Yderligere indstillinger, og vælg Administrer DNS .
    vælg vælg administrer dns
  4. Rul ned til Avancerede indstillinger, og vælg Tilføj premium DNS .
  5. Vælg Gå til kassen, og fuldfør dit køb. Alle domæner, der er registreret på kontoen, peger automatisk til de korrekte premium DNS -navneservere.

Der kan gå op til 90 minutter før Premium DNS kan ses i din konto.

Relaterede punkter