Opgrader til Premium DNS

Alle GoDaddy -konti leveres med Standard DNS til at administrere din zonefil. Opgrader din konto til Premium DNS for avancerede DNS -funktioner, der tilføjer styrke, fleksibilitet og et højere niveau af teknisk support.

1. Log ind til dit GoDaddys Domænekontrolcenter (kontrolpanel). (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domænenavn fra listen for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Vælg Administrer DNS under Yderligere indstillinger .
    vælg vælg administrer dns
  4. Vælg Tilføj Premium DNS under Avancerede indstillinger .
  5. Vælg Gå til kassen, og fuldfør dit køb. Alle domæner på den konto, der aktuelt bruger GoDaddy -navneservere, peger automatisk til de korrekte premium DNS -navneservere.

Der kan gå op til 90 minutter før Premium DNS kan ses i din konto.

Relaterede punkter

Flere oplysninger

• Opgrader din Premium DNS yderligere for at tilføje flere DNSSEC-aktiverede domæner. Gå til din produktside , vælg Domæneprodukter , og vælg Indstillinger ved siden af Premium DNS -produktet. Vælg Opgrader under indstillingen for Premium DNS + Ubegrænset , og vælg derefter Kasse for at gennemføre dit køb.
  • Du kan invitere en delegeret person til at administrere din Premium DNS på dine vegne.