Aktivér sekundær DNS med GoDaddy -navneservere som primære navneservere

Sekundær DNS giver dig mulighed for at sikkerhedskopiere dit domænes zonefil automatisk til et andet sæt navneservere. Hvis det første sæt navneservere går ned, sender det automatisk anmodninger til sikkerhedskopierne, som har en zonefil, der er identisk med de primære navneservere. Du skal have Premium DNS på dit domæne for at bruge sekundær DNS. Du kan ikke bruge DNSSEC og Sekundær DNS på det samme domænenavn.

Hvis du vil bruge GoDaddy navneservere som de primære navneservere, skal du sørge for, at dine egne navneservere er indstillet som de sekundære navneservere. Du skal konfigurere dine egne navneservere som de sekundære og indstille for at lave AXFR -forespørgsler fra 97.74.112.1 og/eller 97.74.112.2.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domænenavn fra listen for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Under Yderligere indstillinger skal du vælge Administrer DNS.
  4. Under Avancerede funktioner skal du vælge Sekundær DNS .
  5. Under Aktiveret vælger du Til .
  6. Vælg Primær i rullemenuen Konfigurer zone som.
  7. Under Tegn sekundære , vælg TILFØJ .
  8. Indtast oplysningerne for hvert afsnit:
    • Start IP -adresse : Indtast starten på IPV4 IP -adresseområdet for dine sekundære navneservere.
    • Slut IP -adresse : Indtast slutningen af IPV4 IP -adresseområdet for dine sekundære navneservere.
    • TSIG -type : Vælg den algoritme (hash -funktion), som skal bruges til godkendelse af dine transaktioner. Hvis du ikke vil bruge TSIG, skal du vælge Ingen .
    • TSIG -navn : Indtast et unikt navn til TSIG -nøglen.
    • TSIG -værdi : Indtast en værdi for TSIG -nøglen. Denne værdi er en adgangskode, som begge navneserver -sæt deler og bruger til at godkende anmodninger.
  9. Vælg Opdater og derefter Anvend for at gemme dine ændringer.

Det kan tage 24 - 48 timer, før alle DNS -ændringer opdateres på tværs af globale netværk.

Relateret trin

• Det er en god idé at teste dine sekundære DNS -servere for at sikre, at de overfører zonen fra os med succes, og at de reagerer autoritativt på din DNS -zonepost, når de bliver forespurgt direkte.