Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad er sekundær DNS?

Sekundær DNS giver dig mulighed for at sikkerhedskopiere dit domænes zonefil automatisk til et andet sæt navneservere. Hvis det første sæt navneservere går ned, sender det automatisk anmodninger til sikkerhedskopierne, som har en zonefil, der er identisk med hovednavneserverne. Du skal have Premium DNS på dit domæne for at bruge sekundær DNS. Du kan ikke bruge DNSSEC og Sekundær DNS på det samme domænenavn.

Bemærk: Brug af sekundær DNS kræver en dybdegående forståelse af konfiguration og brug af dine egne navneservere.

Når du aktiverer Sekundær DNS, skal du vælge GoDaddy navneservere som dine hoved- (primære) eller slave (sekundære) navneservere. DNS -opdateringer afhænger af, hvordan du konfigurerer sekundær DNS.

• GoDaddy navneservere som mastersæt: Alle DNS -opdateringer foretages for dig, og slaverne (dit navneserversæt) henter dem.
  • GoDaddy navneservere som slave -sæt: Dine egne hovednavneservere foretager DNS -opdateringer, og du skal konfigurere dem til at sende meddelelser til vores slave -navneservere for at afhente ændringerne.

For at bruge sekundær DNS skal du bruge DNS -serversoftware til at konfigurere dit eget navneserversæt. Vi er kompatible med denne software:

• BIND v9.1.0 eller nyere
  • NSD
  • Windows Server 2008 og nyere
  • Tænd for DNS

Du kan konfigurere Sekundær DNS med eller uden transaktionssignaturer (TSIG), som sikrer kommunikation mellem navneserversættene. Dit eget navneserversæt skal understøtte anmodninger om NOTIFY (zone -meddelelse om ændring) og AXFR (overførsel af fuld zone). Brug følgende overførselsserveroplysninger under konfiguration:

• xfr03.domaincontrol.com (97.74.112.1)
  • xfr04.domaincontrol.com (97.74.112.2)